Презентація можливостей Еразмус+ в межах онлайн курсів від United 4 Ukraine initiative (16.04.2024 р., онлайн)

16 квітня 2024  року команда Національного Еразмус+ офісу в Україні долучились до курсу з європейської інтеграції для громад, які готує ініціатива Cities 4 Cities | United 4 Ukraine. Ініціатива ставить на меті розвивати муніципальні партнерства між Україною та ЄС на різнпих рівнях.

До заходу приєдналось понад 375 учасників з різних областей України, які представляли громадський та державний сектор, що працює для розвитку громади, зокрема і молоді.

Під час заходу Катерина ЖДАНОВА, менеджер НЕО в Україні, провела презентацію можливостей Програми Еразмус+ для активної молоді та молодіжних  організацій. Спікер презентувала Програму ЄС Еразмус+, ключові сфери, напрями та пріоритети, присвятивши увагу новим конкурсам з розвитку потенціалу молоді та спорту.

Під час презентації було надано чіткі рекомендації щодо реєстрації профілю організацій на ключових порталах Програми, пошуку конкурсів, особливостей заповнення аплікаційних форм, вимог до партнерств, підготовки додаткового пакету документів та очікуваних результатів. Додатково, спікер звернула увагу і на існуючих досвід співпраці українських та європейських партнерів задля розбудови нових консорціумів, вивчення досвіду та подальшої синергії.

Наприкінці заходу учасники поспілкувались зі спікерами, поділились історіями успіху та досвідом, та отримали відповіді на свої запитання.

Попередня ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Особистість, університет, суспільство: взаємодія в умовах ...